Jonathan Reitsma

Eén op de vijf huishoudens in ons land heeft problemen met vocht en schimmel in huis. Dat op zich is al een belangrijke drijfveer om te renoveren. Wanneer deze ingreep ook meteen wordt afgestemd op een aardgasvrij of CO2-neutraal eindbeeld, slaat men twee vliegen in één klap. Maar vergaand verduurzamende renovaties zijn bij huurwoningen een complexe aangelegenheid. Een collectief probleem waar Stroomversnelling een collectieve oplossing voor ziet: industrialisatie. In mijn werk geef ik aanbevelingen en denk ik mee met verschillende partijen mee hoe we kunnen zorgen voor gezonde en betaalbare woningen door industrialisatie.

Door mij in te zetten voor de verduurzaming van bestaand vastgoed maak ik de wereld een beetje beter. Er ligt een grote verduurzamingsopgave voor ons. Mijn kinderen verwachten dat wij een grote stap voorwaarts maken zodat zij niet onze problemen op moeten lossen. Met afwachten gaan we het in ieder geval niet redden. Laten we doorpakken met wat er kan en vol verwachting blijven kijken naar de nieuwe ontwikkelingen die komen.

Mijn hogere doel is om de leefbaarheid en de betaalbaarheid rondom wonen in Nederland te vergroten. Doorbreek achterhaalde systemen en maak ruimte voor nieuwe initiatieven met de moderne techniek als ruggensteun. 

Kan ik jou helpen?

+31 62 15 15 646

jreitsma@energielinq.nl

Projecten gedaan voor: Mitros, Portaal, Woonwaard, Eigen Haard, Woonforte, Stroomversnelling, Gemeente Goeree-Overflakkee, Wonen Limburg, Habeko Wonen, Lefier, BAM Wonen, Endule, Hegeman Bouwpartners, Nimeto, RC-panels.